Snij u pizza gemakkelijk met een pizza mes!Pizza  mes Jamie oliver

Wanneer u een pizza gemaakt heeft wilt u deze natuurlijk in perfecte slices verdelen. Want net zoals in Italië eet je een pizza het lekkerste uit de hand. Met een pizza mes of pizza slider snijdt

pizza snijder

uw perfecte stukjes voor iedereen. We hebben moderne snijders van Joseph Joseph en Jamie Oliver,maar ook de traditionele van Sabatier.

Bezoek voor meer pizza producten onze winkel!

 

 

Rösle Pizzasnijder

Pizzasnijders kunnen functioneel en prachtig zijn. De Rösle pizzames ziet er prachtig uit en is ook nog een erg functioneel. Duurder dan een simpel pizza mes maar ook een stuk mooier!

Fiskars Homeware Avanti – Pizzasnijder – Nylon

Een handige keukenhulp die prima gebruikt kan worden voor het snijden van pizza. Het mes bestaat uit nylon waardoor er nog minder resten aan blijven plakken.

VacuVin Pizzasnijder

Kruiden, groenten en pizza! allemaal te snijden met de VacuVin. Deze snijder heeft een stevige grip waardoor ook krokante pizza’s met gemak in stukje gesneden kan worden. Een prachtig product die een toevoeging is in uw keuken. Snij eerst wat verse kruiden voor uw pizza om deze daarna met het zelfde mes in stukjes te kunnen snijden!

Joseph Joseph Scoot – Pizzasnijder

Al jaren staat Joseph Joseph bekend als een innovatief bedrijf in keukenmaterialen. Het prachtige design van de Scoot in niet alleen mooi maar ook functioneel. Door het slimme systeem is het nu wel erg moeilijk jezelf te snijden!

OXO Good Grips Pizzasnijder voor Antiaanbaklaag

Eigenlijk is de OXO pizzasnijder te vergelijken met de traditionele pizza mes. Wel hebben ze een aantal extra functionaliteiten toegevoegd aan hun product. Zo heeft hij een doorzichtig plastic mes die geen krassen maakt op uw anti aanbaklaag. Daarnaast heeft de snijder een softgrip waardoor hij gemakkelijk vast te houden is. Het mes is extra glad waardoor er geen restjes pizza aan blijven hangen.

Lekker recept, geef het sterren!